Hjem > Nyheter > Innhold

Aminosyre akselerere benvekst

Oct 26, 2017

Aminosyrer er viktige stoffer i hjernen, aminosyreinnhold på opptil 90% eller mer. Moderne biologisk forskning har funnet ut at folk er smarte, visdom, og den store hjernen er uadskillelig. Mennesker i utviklingen av prosessen, mestret evnen til å skaffe protein (aminosyrer), så velutviklet, høyt IQ, og gradvis dominerer verden.

Eksperimenter viser at mengden aminosyrer i hjernen, bestemmer nivået av menneskelig intelligens og minne, hjernen, forbedrer minnet om nøkkelen er å gjøre opp aminosyrenæring. I tillegg har aminosyrer følgende effekter og effekter:

1, eliminere tretthet, hold sterk, forbedre subhelse status

Tryptofan kan lindre stress, unngå depresjon, angst og annen tilstand, stabile følelser, for å opprettholde sterk energi.

2, for å forbedre kvaliteten på søvn

Tryptofan har til formål å fremme søvn, "naturlige sovende piller" i verden.

3, for å forbedre immuniteten

Aminosyrer er det grunnleggende materialet i det humane immunsystemet, antall og kvalitet av aminosyrer, og immunsystemfunksjonen er nært relatert til den sterke, tryptofan, fenylalanin, lysin er de nødvendige råmaterialene for å produsere antistoffer, legge til en omfattende balanse av aminosyrene, er å forbedre kroppens immunsystem.

4, for å fremme sykdom, postoperativ utvinning

Forgrenede aminosyrer (leucin isoleucin og valin) kan øke hastigheten på pasientens utvinningsgrad.

Kan aminosyrer forbedre immuniteten?

Barn fordi kroppens immunsystem ennå ikke har utviklet seg, er syntese av antistoffer i menneskekroppen lav, noe som resulterer i resistens mot fremmede bakterier og virusin invasjon av fagocytiske celler (som hvite blodlegemer) mindre levedyktige, mindre, så det er lett å infisere en rekke sykdommer. Aminosyrer kan akselerere syntesen av humant immunglobulin, fra den grunnleggende økningen i immunitet, for å forhindre forkjølelse, feber, hoste og andre sykdommer.

Fremskynde beinveksten

Ben er sammensatt av beinmatrise og benmineral: Beinmatrise består hovedsakelig av aminosyrer, bestemmer formen på bein, størrelse og fleksibilitet; Bein mineral hovedsakelig sammensatt av kalsium, bestemme bein tetthet og hardhet. Dermed er aminosyrer og kalsium de viktigste "byggematerialene" som utgjør beinene.

Barnas kropp er i et stadium av rask vekst og utvikling, etterspørselen etter kalsium er veldig stor. Imidlertid vet få personer at barn i utviklingsstadiet av kalsium ikke kan skilles fra aminosyrer. Aminosyrer er "bærere" av ulike mineraler og sporstoffer i kroppen. Menneskekroppen i tillegg av kalsium, jern, sink, selen og andre mineraler og sporstoffer, behovet for aminosyrer og proteiner for å transportere dem gjennom hele kroppen. Slik som mangel på aminosyrer, kan disse sporstoffer og mineraler ikke sendes effektivt til kroppens ulike organer, vil fortsatt føre til mangel på mineraler og sporstoffer i kroppen.