Hjem > Nyheter > Innhold

Aminosyre dekomponering og transformasjon

Jul 03, 2017

Aminosyre Huminsyre (Humic Acid, forkortet HA) er rester av dyr og planter, hovedsakelig rester av planter, gjennom mikrobiell nedbrytning og transformasjon, Aminosyre, samt en rekke komplekse geokjemiske reaksjonsprosesser og akkumulert en klasse organisk materiale . Den består av aromatiske og dets forskjellige funksjonelle grupper av organiske polymere syrer, med god fysiologisk aktivitet og absorpsjon, kompleksdannelse, utveksling og andre funksjoner. Huminsyre er hovedelementet i karbon, hydrogen, oksygen, aminosyre nitrogen, svovel, er en polyvalent fenol type aromatiske forbindelser og nitrogenforbindelser polykondensat.

Bredt fordelt på lavt nivå kull, jord, vannsedimenter, animalsk avføring, organisk gjødsel, dyre- og planterester og så videre. Vi ser ofte at jorden er svart, Aminosyre fordi den humørsyre (ikke inneholdende jordholdig syreholdig jord er gul) i lavverdig kull (forvitrende kull, brunkul, torv) huminsyreinnhold av høyest (30 ~ 80% ), etterfulgt av organisk kompost (ca. 5 til 20%). Aminosyre Kull blir kunstig oksidert (som behandlet med luft, ozon eller salpetersyre) for å danne regenerert huminsyre

Ifølge løseligheten i løsemiddel- og fargeklassifisering kan Aminosyre deles inn i tre komponenter: ① oppløst i aceton eller etanol-del kalt brune syre; ② uoppløselig i acetondel kalt svart fulvinsyre; ③ løselig i vann eller tynn Syredelen kalles fulvinsyre

For landbruket kan brukes som næringsstoff tilsetningsstoffer, rooting og Zhuanggan gjødsel tilsetningsstoffer, jord balsam, plantevekst regulator, blad gjødsel sammensatte, Aminosyre kuldemedium, tørke agent, sammensatt gjødsel synergist, og nitrogen, fosfor, Kalium og andre elementer kombinert med humic syre gjødsel, med gjødsel effektivitet, forbedret jord, stimulere vekstvekst, forbedre kvaliteten på landbruksprodukter og andre funksjoner. Magnesium humat, humic acid og sink, humic acid urea jern i tillegg av jord magnesium mangel, mais sink mangel, frukttrær på jern har en god effekt; huminsyre og herbicidal ether, Aminosyre atrazin og annen pesticidblanding, kan forbedre effekten, Inhibering av resterende toksisitet; natrium humat er effektiv i behandlingen av eple tre rot.

Bredspektret plantevekstregulatorer, Aminosyre for å fremme planteveksten spesielt, kan riktig kontrollere åpningen av løvet av avlinger, redusere transpirasjon, tørke har en viktig rolle, kan forbedre evnen til å motstå, øke produksjonen og forbedre kvaliteten på hovedapplikasjon av målhvete, mais, søtpoteter, hirse, ris, bomull, peanøtter, raps, tobakk, silkeormsbærbær, aminosyrefrukter, grønnsaker, etc .; kan blandes med noen ikke-alkaliske plantevernmidler, og ofte synergistisk effekt.

Aminosyrer i rollen av plantevekst har tre: 1) organisk nitrogen næringsstoffer supplement kilde; 2) metallion-chelateringsmiddel. (Kalsium, magnesium, jern, mangan, sink, kobber, molybden, bor, selen etc.) bæres i anlegget, og sporstoffer og sporstoffer (kalsium, magnesium, jern, mangan, sink, kobber, molybden, bor, selen, etc.) Forbedre plantenes utnyttelse av ulike næringsstoffer; 3) enzympreparater. Aminosyrer er akseleratorer og katalysatorer for syntese av forskjellige enzymer i planter, som spiller en viktig rolle i plantemetabolismen. Imidlertid kan aminosyrer i jorda som lett assimileres av bakterier, nedbrytning av aminosyre, ikke brukes som en grunngjødsel i jorda, men laget av bladgjødsel, spray på bladene slik at planter direkte gjennom bladabsorpsjonen av aminosyrer og andre elementer.

Avser kaliumkilden ved bruk av kaliumsulfat eller kaliumklorid av kloridforbindelsen laget av sammensatt gjødsel, og kloridioninnholdet kan ikke overstige 3%, ellers er det klorforbindelsesgjødsel.

Refererer til kaliumelementet i form av kaliumklorid kan deles inn i monoklor- og diklofenprodukter, klor refererer til kaliumelementet er kaliumkloridform, Aminosyre nitrogenelementet for urea og andre ikke-kloridioner laget av dobbelt klor er en kaliumforbindelse i form av kaliumklorid, nitrogenforbindelse i form av ammoniakklorid.