Hjem > Nyheter > Innhold

Aminosyre har en helseeffekt

Oct 19, 2017

Aminosyrer har forskjellige metabolske effekter hos spedbarn og voksne. Bruk av vanlig aminosyreinfusjon, spedbarn og småbarn i aktiviteten av fenylalaninhydroksylase er lav, Aminosyre er lett å produsere høy fenylalaninemi.

Aminosyrer i kjemi refererer til den generiske sammensetningen av en klasse av organiske forbindelser som inneholder amino- og karboksylgrupper, som er de grunnleggende bestanddelene av biologiske funksjonelle makromolekyler. Hvis menneskekroppen sammenlignet med høyhus, er proteinet et stykke murstein, aminosyre og aminosyre består av murstein. Aminosyrer gir ikke bare et viktig råmateriale for syntetisk protein, men gir også et grunnlag for å fremme vekst, utføre normal metabolisme og opprettholde livet.

Så viktig for det grunnleggende materialet i livet, er Aminosyre menneskekroppen hvordan du tar det? Aminosyrer er den grunnleggende enheten av proteinsammensetning, og inntaket er ingenting, men også fra proteinet. Normal kropp gjennom inntak av en rekke mat, hvorfra man får de nødvendige aminosyrene tilstrekkelig for å møte behovene til livsaktivitetene, det er ikke nødvendig å alltid legge til en spesiell aminosyre-tabletter. Noen markeder som fremmer rollen som helsevesenet aminosyre tabletter, kan spise noe, men kan ikke brukes som en viktig aminosyrekilde.

Faktisk er tilsetningen av aminosyrer som å spise. Orale aminosyre tabletter av helseeffekter er der, men ingen reklame så Gud, for å bli behandlet riktig. Aminosyre Klinisk bruk av aminosyrer, vanligvis bare for noen alvorlige pasienter, som pasienter med overdreven blodtap, alvorlig lever- og nyresykdom, kritisk syke pasienter, fordøyelsessystem, alvorlige absorpsjonsforstyrrelser og ikke kan spise den normale pasienten, for å gi grunnleggende ernæring for menneskekroppen, og hovedsakelig med injeksjon av aminosyrer, bruker sjelden oral aminosyre tabletter. Så selv om du er oral overflødig av aminosyrer, men også ikke kan absorberes av kroppen, er det faktisk det meste av utsöndringen.

Aminosyre-amfotere overflateaktive midler har vært oppmerksom på av deres sikkerhet, mildhet, bionedbrytbarhet og utmerket overflateaktivitet. I tillegg inneholder amfotert overflateaktivt molekyl i aminosyret et aminosyreskjelett som har både en aminogruppe og en karboksylgruppe, en acylgruppe som kan innføres i forskjellige karbonatomer og en alkoksygruppe og antallet av egen hydrokarbylamino-karboksylgruppe grupper kan være forskjellige. Aminosyre Derfor kan overflateaktiviteten til amfotere overflateaktive midler reguleres på mange måter og brukes mye.

Svitterioniske overflateaktive midler av aminosyre-type bærer en positiv ladning av en hydrofil kation gjennom en aminogruppe, og den negative ladningen av anionen kan bæres av karboksylgrupper, sulfonsyregrupper og fosforsyregrupper. Viktigste for karboksylsyre aminosyre type amfotere overflateaktive stoffer, Aminosyre blant dem, og - aminosyre og aminopropionsyre-type.