Hjem > Nyheter > Innhold

Aminosyre Slik legger du til

Oct 18, 2017

Aminosyrer er en viktig del av hjernen, med opptil 90 prosent aminosyrer. Moderne biologiske studier har funnet ut at folk er intelligente og intelligente, med store hjerner. I utviklingsprosessen har folk mestret muligheten til å erverve proteiner (aminosyrer), slik at hjernen deres er utviklet og deres intelligens er ekstremt høy, og dom dominerer gradvis verden.

Eksperimenter har vist at mengden aminosyrer i hjernen bestemmer en persons intelligens og minne, og nøkkelen til å forbedre hjernen og minnet er å utfylle aminosyrenæringen. I tillegg har aminosyrer følgende funksjoner og effekter

1. Eliminere tretthet, opprettholde energi og forbedre underhelsen

Tryptofan kan lindre stress, unngå depresjon, angst, etc., og stabilisere humør og energi.

2. Forbedre søvnkvaliteten

Tryptofan fremmer søvn og har et rykte som en naturlig sovende pille.

3. Forbedre immuniteten

Aminosyrer er det grunnleggende materialet, kroppens immunsystemkvalitet og mengde aminosyrer, nært knyttet til immunsystemets styrke, tryptofan, fenylalanin, lysin, etc. er nødvendige for å generere antistoffer av råmaterialer, lagt til omfattende balansert aminosyre, er nøkkelen for å øke menneskelig immunitet.

4. Fremme postoperativ gjenoppretting

Forgrenede aminosyrer (leucin isoleucin og valin) kan øke hastigheten på gjenoppretting av pasienter.

Akselerert beinvekst

Ben er sammensatt av benmatrise og benmineral: Benmatrisen består hovedsakelig av aminosyrer, bestemmer form, størrelse og fleksibilitet av beinet. Bone mineralstoff er hovedsakelig sammensatt av kalsium, som bestemmer tetthet og stivhet av bein. Så aminosyrer og kalsium er hovedbyggematerialene som gjør opp ben.

Spedbarnets kropp er i et stadium av rask vekst og utvikling, og etterspørselen etter kalsium er svært høy. Men få mennesker vet at barn i utviklingsstadiet ikke kan uten aminosyrer. Aminosyrer er "bærere" av ulike mineraler og sporstoffer i kroppen. Etter å ha tilsatt kalsium, jern, sink, selen og andre mineraler og sporstoffer, trenger kroppen aminosyrer og proteiner for å bevege dem rundt kroppen. Uten aminosyrer kan disse sporstoffer og mineraler ikke leveres effektivt til kroppens organer, noe som fortsatt kan føre til mangel på mineraler og sporstoffer i kroppen.

Kan aminosyrer forbedre immuniteten

Tidlig barndomsutvikling på grunn av kroppens immunsystem er ennå ikke perfekt, menneskekroppens antistoffsyntesevnen er lav, noe som fører til resistens mot bakteriell og viral invasjon av fagocytter, slik som hvite blodlegemer kraften er fattigere, mengden er mindre, så det er lett til infeksjon av ulike sykdommer. Aminosyrer kan akselerere syntesen av humant immunoglobulin, forbedre immunforsvaret fundamentalt, for å forhindre forkjølelse, feber, hoste og andre sykdommer.

Slik fyller du på aminosyrer

1. Fiskekake

Ernæringsmessig analyse: mindre enn 1 år gammel baby tyggevare er ikke veldig bra, den myke fiskens eggkakebrød inneholder babyen som trengs for vekst og utvikling av høy kvalitet protein, fett, kalsium, fosfor, jern, sink og en rekke vitaminer og næringsstoffer som vitamin A, vitamin B1, baby vil være stor hjelp for sterk kropp.

Produksjonsmetoder:

(1) klipp løkene i stykker; Kok fisken og slipe i en bolle.

(2) sprekk eggene i bollen og legg til fiskpastaen og løkene.

(3) plasser smørret i en panne og smel det i en liten rund kake, stek den i en panne og stek tomatsausen over den.

2. sopp og kylling congee

Ernæringsanalyse: Kyllingekjøtt er ømt, velsmakende, høyt proteininnhold; Ris kan gi rike B-vitaminer; Selleri er rik på vann og fiber. Denne parabolen er rik på protein, og relativt lett å fordøye og absorbere, det er et godt kosthold for barn.

Produksjonsmetoder:

Vask den hvite risen, kyllingbrystet, våren Løk, selleriærter, sopp suge i myk, kyllingbryst, shiitake sopp, hakkede selleri, hakkede reservedeler.

(2) Tilsett oljepannen, legg til skallet, kyllingbrystet og sopp, og legg til litt soya saus for å steke smaken.

(3) Legg den hvite risen på pannen.

(4) Legg til ca 1000 ml vann i gryten, og legg deretter erter og selleri i potten når du er kokt grundig.

(5) tilsett salt, mononatriumglutamat, hvit pepper.