Hjem > Nyheter > Innhold

Aminosyre Vedlikehold Og Reparasjon

Aug 10, 2017

Aminosyrernes rolle i plantevekst er tre: 1 tilleggskilder av organiske nitrogen næringsstoffer og 2 chelateringsmidler av metallioner. Aminosyrer har funksjonen av kompleksdannelse (chelat) metallioner, det er lett å plante de nødvendige mediumelementene og sporelementene (kalsium, magnesium, jern, mangan, sink, kobber, aminosyremolybden, bor, selen etc.) båret til anlegget, forbedre anleggets utnyttelse av ulike næringsstoffer; 3 enzymkatalysert preparat. Aminosyre er en promotor og katalysator for syntese av enzymer i planter, Aminosyre som spiller en viktig rolle i plantemetabolismen. Imidlertid blir aminosyrer lett assimilert og nedbrytet av bakterier i jord, så det er ikke tilrådelig å bruke dem som basal gjødsel i jord, Aminosyre, men å lage bladgjødsel som sprayes på blader slik at planter kan absorbere aminosyrer og andre elementer direkte gjennom løvverk.

Aminosyre Renseprodukter Den viktigste ingrediensen er acyl aminosyresalt, aminosyre som er acylaminosyre overflateaktivt middel, dets navnemaler er: xx acyl y-alanin Z

Fronten xx er oljesiden, vanligvis laurbær, kokosnøtt, iblant se palme

Midten y er aminosyrenavnet, som vanligvis er dalen (ammoniakksyre), gan (ammoniakksyre), se tidvis propionisk (ammoniakksyre), muskel (ammoniakksyre)

Den endelige z er hydrofil natrium, kalium eller trietanolamin (forkortet til TEA)

De ovennevnte strukturelle modulene kan settes sammen etter ønske, slik som kokosnutnatriumglutamat, aminosyre laurinsyre kalium, palmitisk propionat te.

Noen aminosyrerensere tilsetter en liten mengde acylaminosyresalt, i sammensetningen av bordet i sammenligning, ikke det viktigste overflateaktive middel, men distraherende, Aminosyre kjent som "aminosyrerensende overflate." For eksempel, for det meste liten aminosyre rensende emulsjon, delt inn i:

Vann, harde alkoholer, glyserol, propylenglykol, lauryletersulfatnatrium, palmitinsyre, laurylalkohol, muskatsyre, kaliumhydroksyd, kokosnøttolje-amidpropylbetain, aminosyre-kokosnøttolje-amid DEA, etylenglykolstearat, PEG-150 tostearinsyre ester, glycerinstearat, PEG-100 stearinsyreester, kokosnutglutamatkalium, laurinsyrekalium, hydroksypropylcellulose, Aminosyre aloe vera-ekstrakt, hydroksyfenylmetylester, hydroksypropylester, EDTA to natrium, essens

Selv om tilsetningen av kokosnøtt syre kaliumglutamat og laurisk kreatinkalium, men plasseringen av formelstrukturen til hovedlegemet eller svovelsyreesteren + SOAP Base (karboksylat), er Aminosyre ikke en god aminosyrerensende overflate.

Essensielle aminosyrer er avgjørende for veksten, vedlikehold og vedlikehold av aminosyre i kroppen. Hvis det mangler, er det følgende symptomer:

1. Mangel på energi og energi.

2, for tidlig aldring fenomen.

3, er sårheling ytelsen dårlig.

4. Forbedring av barns utvikling.

Hvis kostholdet ofte mangler essensielle aminosyrer, kan det påvirke helsen. Det spiller en viktig rolle i babyens vekst. Histidin er avgjørende for vekst og utvikling av barn, Aminosyre arginin, cystin, tyrosin og taurin er avgjørende for premature spedbarn.