Hjem > Nyheter > Innhold

Aminosyre Ernæring

Sep 25, 2017

Aminosyrevirkning

1, er fordøyelsen og absorpsjonen av proteiner i kroppen oppnådd av aminosyrer: da de første ernæringselementene av protein i kroppen og dets rolle i næringsnæring er åpenbare, men det kan ikke brukes direkte i menneskekroppen, men gjennom små molekyler til aminosyre etter bruk.

2. Nitrogenbalanse: Når kvaliteten og mengden protein i det daglige kostholdet er hensiktsmessig, er mengden nitrogen som forbrukes, lik mengden av nitrogen utvist fra gjødsel, urin og hud, som kalles total nitrogenvekt. Det er faktisk en balanse mellom protein og aminosyrer som konstant blir syntetisert og dekomponert. Proteinet bør holdes innenfor et visst område, og kroppen kan regulere metabolismen av protein for å opprettholde nitrogenbalansen. Balansemekanismen kan bli ødelagt ved overfeeding av overskytende protein og utover kroppens evne til å regulere. Protein blir ikke spist i det hele tatt, og proteinet i kroppen er fortsatt nedbrutt, og den negative nitrogenbalansen er kontinuerlig tilstede. Hvis du ikke tar korrigerende tiltak i tide, vil du etter hvert føre til at antistoffet dør.

3. Konverter til sukker eller fett: Aminosyrekatabolisme produserer a-ketoacidet, som metaboliseres av metabolske veier av sukker eller fett med forskjellige egenskaper. A-ketoacid kan brukes til å syntetisere nye aminosyrer, eller konvertere til sukker eller fett, eller til tricarboxycyklisk oksidasjon for å dekomponere til CO2 og H2O, og frigjøre energi.

4, delta i enzym, hormon, noe vitamin: enzymets kjemiske natur er protein (aminosyre molekyler), som amylase, pepsin, kolinesterase, karbonanhydrase, transaminase etc. Komponentene i nitrogenholdige hormoner er proteiner eller deres derivater, slik som veksthormon, tyrotrop hormon, epinefrin, insulin og enterotrop hormon. Noen vitaminer er laget av aminosyrer eller kombinere med proteiner. Enzymer, hormoner og vitaminer spiller en viktig rolle i regulering av fysiologiske funksjoner og katalytisk metabolisme.

5. Krav til essensielle aminosyrer i menneskekroppen: Den nødvendige mengden av essensielle aminosyrer for voksne er omtrent 20 prosent av proteinbehovet, 37 prosent.

Aminosyrer

1. Forlenget liv

Hvis kroppen mangler proteinbrudd hos eldre, vil syntesen bremse ned. Vanligvis trenger eldre mennesker mer protein enn unge voksne, og etterspørselen etter metionin og lysin er høyere enn hos unge voksne. Mennesker over 60 år skal konsumere ca 70 gram protein per dag, og krever at proteinet inneholder de nødvendige aminosyrene på en komplett og hensiktsmessig måte, slik et protein av høy kvalitet, og forlenger livet.

2. Aminosyrer brukes hovedsakelig ved fremstilling av sammensatt aminosyreinfusjon, samt terapeutiske legemidler og syntetiske peptidmedikamenter. Det er over hundre aminosyrer som for øyeblikket brukes som medisin, inkludert 20 aminosyrer som gjør opp proteiner og mer enn 100 aminosyrer som utgjør ikke-protein.

Ved en rekke aminosyre-sammensetning av sammensatte preparater i moderne vein-infusjonsnæring og diett "elementer" opptar en meget viktig status i terapien, ernæring, for å opprettholde de kritisk syke pasienten redningspasientliv, positiv rolle å bli en av essensielle medisinske varianter i moderne medisin.

Glutaminsyre, arginin og asparaginsyre, cystin, L-dopa-funksjon, separat behandling av enkelte sykdommer som aminosyrer, hovedsakelig brukt ved behandling av leversykdom, gastrointestinal sykdom, hjerne, kardiovaskulær sykdom, respiratorisk sykdom og brukt til å forbedre muskel energi , pediatrisk ernæring og avgiftning, etc. I tillegg har aminosyrederivater vist løfte i kreftbehandling.

Mat ernæring

Antistoffer av menneskelig essensiell matinntak for å overleve, for å opprettholde normal fysiologisk, biokjemisk, immunfunksjon og livsaktiviteter som vekst, metabolisme i kroppen etter fordøyelse, absorpsjon, metabolisme, fremme vekst og utvikling av antistoffer, mental helse, forebygging av forebygging, forlenge levetiden til den integrerte prosessen kalles ernæring. Den aktive ingrediensen i mat kalles næringsstoff.

Som det menneskelige legeme er det mest grunnleggende materiale av proteiner, lipider, karbohydrater, uorganisk salt (nemlig mineraler, inkludert hovedelementer og sporstoffer, vitaminer, vann og matfibre, er også menneskekroppen nødvendig næringsstoffer. De har sin egen unike næringsfunksjoner i kroppen, men de er nært beslektede i metabolismeprosessen, og deltar, fremmer og regulerer livsaktiviteter. Kroppen forbinder utlandet med mat, opprettholder den relative konstanten av det indre miljøet og fullfører enhet og balanse mellom det interne og eksterne miljøet.