Hjem > Nyheter > Innhold

Aminosyre forblir normalt

Oct 27, 2017

Hva er aminosyren? Aminosyrer brukes hovedsakelig i medisin for å fremstille sammensatte aminosyre-infusjoner, også brukt som terapeutiske midler og for syntese av peptidmedikamenter. Aminosyre Det er for tiden noen få hundre typer aminosyrer som brukes som rusmidler, inkludert 20 typer aminosyrer som utgjør proteinet og 100 typer aminosyrer som utgjør ikke-protein.

Aminosyrer brukes til å regulere blodsukker, aminosyre for diabetes, diett, forebygging og behandling av akutt hepatitt forårsaket av abnorm leverfunksjon, som brukes til å supplere den fysiske svakheten og en rekke sykdommer forårsaket av proteinstap. Men fortsatt mange mennesker er bekymret for at aminosyrer har bivirkninger, Aminosyre følgende detaljer om aminosyre bivirkninger.

Aminosyre bivirkninger: forårsake fedme, aminosyrer aminosyrer for protein mangel og sviktende pasienter, lever og nyresvikt, muskel svakhet, hvis det er normalt og ernæring er allerede svært rikelig, kropps protein eller aminosyre overskudd for mye, vil det føre til fedme

Aminosyre bivirkninger av to: årsaken til fysisk ubehag, for fordøyelseskapasiteten til normale sunne små barn er ikke egnet til konsum, er det tredje stoffet, Aminosyre etter å ha spist uunngåelig en rekke ubehagelige.

Aminosyre bivirkninger av tre: høyt protein diett vil føre til økt forekomst av diabetisk nefropati. Aminosyrer er høyprotein diett, Aminosyre overdreven forbruk kan føre til diabetes.

Aminosyrer har forskjellige metabolske effekter hos spedbarn og voksne. Bruk av vanlig aminosyreinfusjon, spedbarn og småbarn i aktiviteten av fenylalaninhydroksylase er lav, Aminosyre er lett å produsere høy fenylalaninemi. Og mangelen på tyrosin;

Derfor bør spedbarn og småbarn som bruker aminosyreinfusjon redusere mengden fenylalanin, metionin, glycin, øke mengden cystein, tyrosin, histidin, for å gjøre plasma-aminosyrespektret til å opprettholde normalt. Dette produktet tilpasser seg egenskapene til spedbarns metabolisme, reduserer mengden fenylalanin, metionin, glycin, øker mengden cystein, tyrosin, histidin, aminosyre for å møte barns ernæringsmessige behov.

Aminosyrer er de grunnleggende enhetene av protein, inkludert hud, negler, hår er sammensatt av protein, og hår er 90% av sammensetningen av kollagen. Aminosyrer brukt i hår og hud, ikke bare de ovenfor nevnte å legge til ernæring, tilsett vann, men også kan forbedre immunforsvaret i huden, Aminosyre forbedre lymfesystemet avgiftning, øke følsomheten av sensitiv hud har en god effekt , Aminosyre og kan opprettholde hår Og hudkollagenfibrene og elastiske fibre av normal vekst, Aminosyre, for å opprettholde hudens delikate og fleksible, for å opprettholde hårets elastisitet.