Hjem > Nyheter > Innhold

Aminosyre Funksjonen

Jul 25, 2017

Aminosyrer og effektiviteten til livrike aminosyrer i anbefalte aminosyrer er anbefalte aminosyrer, er sammensetningen av menneskelige hjernen viktige stoffer, hjernens aminosyreinnhold, aminosyre bestemmer menneskelig intelligens og minne, aminosyre slik at Daglig tilskudd av aminosyrer Er svært nødvendig, spesielt i den hvite kroppen med hjernen, men også uadskillelig fra aminosyrene, sier aminosyrer funksjonen av aminosyrer, følgende ser vi på hvilken matemat inneholder de aminosyrene vi trenger.

Aminosyrer er viktige stoffer i hjernen, aminosyreinnhold på opptil 90% eller mer. Moderne biologisk forskning har funnet ut at folk er smarte, visdom, og den store hjernen er uadskillelig. Aminosyre Folk i utviklingen av prosessen, mestret evnen til å skaffe protein (aminosyrer), så velutviklet, høyt IQ, og gradvis dominerer verden.

Eksperimenter viser at mengden aminosyrer i hjernen, bestemmer nivået av menneskelig intelligens og minne, hjernen, forbedrer minnet om nøkkelen er å gjøre opp aminosyrenæring. Aminosyre I tillegg har aminosyrer følgende effekter og effekter.

Tryptofan kan lindre stress, unngå depresjon, angst og annen tilstand, Aminosyre stabile følelser, for å opprettholde sterk energi.

Aminosyrer er det grunnleggende materialet i det humane immunforsvaret, antall og kvalitet av aminosyrer, og immunsystemet er nært relatert til styrke, tryptofan, fenylalanin, aminosyre lysin, etc., er nødvendige for produksjon av råvarer, Av aminosyrene, er å forbedre kroppens immunsystem.

Effektivitet: fenylalanin for å redusere sult, aminosyre øker seksuell lyst, forbedrer minnet, forbedrer følsomheten til å tenke, inspirerer ånden til eliminering av depresjon og andre effekter.

Egnet publikum: egnet for å lide av seksuell dysfunksjon, hukommelsestap, postpartum depresjon, Aminosyre menopausal syndrom, sesongmessige sykdommer, depresjon og andre sykdommer, legger Aminosyre-pasienter ofte til sykdom.

Matkilder: Fenylalaninrike matvarer inkluderer hele hvetebrød, aminosyre kaker, risnudler, nudler, soya og soyaprodukter, hvit ost, melk, mandler, jordnøtter, gresskar og sesamfrø.

Effekt: Isoleucin er avgjørende for dannelsen av humant hemoglobin, kan regulere kroppens blodsukker (hovedsakelig for å forbedre blodsukkernivået), forbedre energinivået, forbedre kroppens energi, Aminosyre reparere skadet muskelvev, adjuverende behandling av leversvikt, fremme veksthormonsekresjon.

Egnet publikum: egnet for lider av hypoglykemi, aminosyre leversykdom, traumer, veksthormonsekresjon og andre sykdommer, samt pasienter etter kirurgi legges ofte til.

Matkilder: Matvarer som er rike på isoleucin inneholder hovedsakelig dyrelever, Aminosyreegg, ender, soyabønner, svarte bønner, mais, svart ris, brun ris, mandler, jordnøtter, hvete, fisk og ulike meieriprodukter.