Hjem > Nyheter > Innhold

Aminosyre. Rolle av

Sep 04, 2017

1, fordøyelsen og absorpsjonen av protein i kroppen gjennom aminosyren for å fullføre: som kroppen av de første ernæringselementene til proteinet, er dens rolle i næringsnæringen åpenbar, men den kan ikke brukes direkte i menneskekroppen, og brukes ved å bli et lite molekyl av aminosyrer.

2, nitrogenbalanseffekt: Når det daglige dietten av protein og mengden passende er inntaket av nitrogen fra avføringen, urin og hudutslipp av nitrogen lik, kjent som total nitrogenbalanse. Er egentlig proteinet og aminosyrene mellom kontinuerlig syntese og nedbrytning av balansen mellom. Normal daglig inntak av protein bør holdes innenfor et visst område, plutselig øke eller redusere mengden matinntak, kroppen kan fortsatt regulere metabolismen av protein for å opprettholde nitrogenbalansen. Å spise for mye protein, utover kroppen for å justere evnen til å balansere mekanismen, vil bli ødelagt. Ikke spis protein, kroppen protein er fortsatt nedbrytning, fortsatt negativ nitrogen balanse, hvis ikke rettidig å ta tiltak for å rette, vil til slutt føre til antistoff død.

3, til sukker eller fett: aminosyre katabolisme produsert av a-keto syre, med forskjellige egenskaper, sukker eller lipid metabolisme vei for metabolisme. a-keto syre kan syntetiseres i nye aminosyrer, eller omdannes til sukker eller fett, eller inn i trikarboksylsyren for å oksidere til CO2 og H20 og frigjøre energi.

4, involvert i sammensetning av enzymer, hormoner, noen vitaminer: enzymets kjemiske natur er et protein (aminosyre molekyler), som amylase, pepsin, kolinesterase, karbonanhydrase, transaminase og så videre. Sammensetningen av det nitrogenholdige hormonet er et protein eller et derivat derav, slik som veksthormon, skjoldbruskstimulerende hormon, adrenalin, insulin, fremmer tarmhormon og lignende. Noen vitaminer omdannes av aminosyrer eller i kombinasjon med proteiner. Enzymer, hormoner, vitaminer i regulering av fysiologisk funksjon, katalytisk metabolisme spiller en svært viktig rolle.

5, kroppens behov for essensielle aminosyrer: Voksne essensielle aminosyre krav på ca 20% av protein krav, - 37%.