Hjem > Nyheter > Innhold

Aminosyrer har noen effekt på planter

Jan 03, 2018

Aminosyrer er de mest grunnleggende stoffene som utgjør de biologiske proteiner og er relatert til livsaktiviteter. De er de grunnleggende enhetene som utgjør proteinmolekyler i levende organismer og er nært knyttet til biologiske livsaktiviteter. Den har en spesiell fysiologisk funksjon i antistoffet, som er et av de essensielle næringsstoffene i organismen.


På grunn av naturen av aminosyrer har den en unik promoveringseffekt på plantevekst, spesielt fotosyntese, spesielt glycin, som kan øke klorofyllinnholdet i planter, øke enzymaktiviteten, fremme infiltrasjonen av karbondioksid, gjøre fotosyntesen mer kraftig , Øk Vc og sukkerinnhold har en viktig rolle.


Plantsprøyting eller påføring av flytende gjødsel med aminosyre ernæring kan øke anleggets forskjellige næringsstoffer som trengs for å forsterke opphopningen av tørrstoff og fra planterøtter eller blader til andre deler av hastigheten og mengden av drift, justere det store antall elementer, sporstoffer og hver Andelen næringsstoffer og statsbalansen, som spiller en rolle for å regulere den normale veksten av planter.


Aminosyrer kan også fungere som kompleksdannende midler. N, P, K og andre store elementer, Zn, Fe, Cu, Mn, B, Mo og andre sporstoffer i kroppen av de nødvendige stoffene. Crops lider ofte av mangel på symptomer på visse elementer på grunn av for lite av den effektive fraksjonen som kan absorberes av avlingen og aminosyrene som chelaterer med mindre oppløselige elementer for å beskytte elementene som kreves for avlingen og gir god oppløselighet, lett absorbert ved avlinger chelat, som bidrar til planteabsorpsjon.


Aminosyrer kan fremme rotvekst, sterke frøplanter, friske planter, forbedre fotosyntetisk funksjon av blader og avlinger. Motstand mot skadedyr og sykdommer, en rekke avlinger har en betydelig økning i utbyttetE-post: info@agronaturetech.com