Hjem > Nyheter > Innhold

EDTA Chelates Effektiv Support

May 18, 2017

EDTA-chelateringsmiddel har blitt satt på markedet i flere år, som en rotkanalbehandling av et godt effektivt hjelpeprodukt, vet ikke at kameratene ikke har brukt til egen bruk og forståelse av dette produktet, EDTA-chelater gjøres under etterbehandling.

EDTA er et rotkanalkelaterende agent, EDTA chelaterer den kjemiske sammensetningen av etylendiamintetraeddiksyre, som er lærebøker har fortalt oss kunnskapen.

Nå er det to slike produkter på markedet, EDTA Chelates, hvorav den ene er et franskblått produkt, EDETAT, med 14% EDTA, for å bidra til å utvide EDTA Chelates smalrotskanal, 14ml \ flaske.

EDTA-chelateringsmiddelapplikasjon

1. Egnet for tannhvile og tannbørsterotkanalpreparasjonsmaterialer

2. Kan myke rotkanalen

3. Egnet for kalsifisert stenose av rotkanalen, atresia rotkanal

4. Kan fjerne kalkdannelse og skala fra rotkanalen

5. Med smøring for å beskytte enheten og tennene

EDTA-chelateringsmiddel virkemåte

1. Fjerning av ioniserte stoffer ved kjemisk reaksjon, kan EDTA-chelater effektiv fjerning av natriumhypokloritt ikke fjerne skalaen

2. Smøring er lettere å fylle prosessen

3. God antibakteriell aktivitet

4. Etter rengjøring for å danne en ren rotkanalvegg

EDTA-chelateringsmidlet EDTA-chelater representerer bindingsstyrken til chelateringsmiddelet og metalljonen, og chelateringsverdien representerer mengden av chelateringsmiddel som chelaterer metallioner.

Noen mennesker i selve formelen vil støte på tilsetning av chelateringsmiddel, eller det vil være skaleringsfenomen, vil bekymre seg for å tygge EDTA Kelaterkraft er ikke nok, og metallioner kan ikke kombineres effektivt, den faktiske mengden av chelateringsmiddel er ikke i sted, noe som resulterer i skaleringsfenomen