Hjem > Nyheter > Innhold

Rolle av chelaterende agenter i gjødsel

Aug 17, 2017

Under normale miljøforhold adsorberes tungmetaller i jorda på jordens faste overflate og forblir i jordbearbeidingslaget på grunn av aggregering av tungmetaller i jorda. Derfor kan anvendelsen av tungmetalkelateringsmidler til jorden forbedre aktiviteten og biotilgjengeligheten til tungmetaller i jorda, gjør det enkelt å flyte og absorberes.

Kelateringsmiddelets rolle i gjødsel er å beskytte metallkatene i sporelementene fra de sterke negative ionene som er fanget i jorden, for å produsere inkompatible salter som er løst. Da bør det beste chelateringsmiddelet være en bedre jord pH for å tilpasse seg produktet, ikke den raske nedbrytningen av produktet er ikke negativ, bare for å være knyttet til den tekniske støtten. Enkel chelation, enkeltpersoner ikke fortaler. Fordelen med IDHA er beskyttelsen av sporelementioner, ulempen er å øke molekylvolumet. Selvfølgelig er forskjellen ikke bare her, som ikke-IDHA, molekylvolumet er lite for absorpsjon, men stabiliteten er også vanskelig å garantere, enkel å bruke i ytelsen eller fiaskoen. Så når du lager bestemte produkter, må det være spesifikk støtteteknologi. Non-cheering teknologi, faktisk, vanskeligere. SOTOUS teknisk personale i introduksjonen av sine produkter, referert til en bladutgivelsesteknologi, som er deres ikke-utrolige produkter hvor fordelene er. Jeg legger bare til IDHA-teknologi, for ikke å nekte det. De originale sporelementproduktene er ikke-chelaterende, men det er rett og slett ikke ubeseiret ikke-utro, i denne sammenheng ble IDHA-teknologien ut fra synspunktet i jordapplikasjonen flere fordeler.

Bladspray og jord i IDHA-legemet er ikke det samme. IDHA brukes ikke i sprøyteflaten, men i den begrensede absorpsjonseffektiviteten, kan det løses gjennom samme teknologi. Men hvis det ikke finnes tilsvarende IDHA-produkter, tygger bruken av løvverk, vil effektiviteten sikkert bli påvirket i Europa. IDHA-chelating-teknologien er i stor grad erstattet EDTA. Ikke bare innen landbruksavlinger. Bayer i de globale farmasøytiske og industrielle markedene for å fremme IDHA chelaterende sporstoffer, den bredere applikasjonen. IDHA fra teknisk nivå, blad applikasjon og jord applikasjon er ikke noe problem, ADOB Adams Kate snakker IDHA hovedsakelig brukt i løvverk, den viktigste betydningen er at bladspray effekten raskere og mer effektiv. HBED er spesialutviklet for bruk av ekstreme overbaserte jordarter med pH over 10, anbefalt jordanvendelse, for å løse problemet med alkaliske jordforhold kan ikke absorbere sporet av problemet i Kinas nordvestlige Sichuan-marked.

HBED er utviklet for ekstreme alkaliske jordarter. I den nordvestlige jorden absorberes ikke anvendelsen av EDTA-chelateringselementer.

111.jpg