Hjem > Nyheter > Innhold

Humic Acid Evaporation Of Water

Sep 22, 2017

Hvis jorda er bare liten sand og vann, så er sanden lett å løsne seg. Huminsyre er limet som ikke oppløses i sand. Hvis vann injiseres i sanden, blir huminsyre enten temperaturen stiger, vannet fordampes raskt; eller vannet vil raskt sippe. Men hvis huminsyre blir tilsatt til sand og vann, reduseres fordampningen av vann på den ene siden og på den annen side reduserer fuktighetstapet, spesielt vannmolekyler som er dypt kompatible med huminsyre. Hvis samme mengde sand og humic syreblanding, Humic Acid, kan blandingen ikke bare absorbere mer vann, og vann er ikke lett å tape. Huminsyre kan gjøre jorda til å danne en viss støttekraft, støtte vekstvekst. Så, humic acid er jordholdningsmiddelet.

Huminsyre har en sterk chelaterende evne til å chelatere nesten alle næringsstoffene som trengs for plantevekst. For eksempel er det mange karbonationer i jorda. Kalsiumioner som kreves for plantevekst, blir lett tiltrukket av karbonationer. Kildenkarbonatdannelsen, Humic Acid, men hvis det er en humørsyre-situasjon, er ikke det samme, vil Humic Acid humic acid være fastlåste kalsiumioner for å forhindre det og karbonationer i kontakt, så kalsiumioner vil ikke bli løst, gratis kalsiumioner. Vil være planteabsorpsjon, øke kalsiumet som trengs for plantevekst. Tilsvarende er det andre næringsstoffer, som magnesiumsink.

I de siste årene, overdreven bruk av jordbruksgjødsel, jord er ikke forsuring er salinisering. Syr for å stole på alkalien for å nøytralisere alkalien for å stole på syre til kondisjonering. I kjemiske eksperimenter er det en klasse stoffer som kalles "pH-buffer", Humic Acid bufferen, både naturen til syren og naturen til basen. Når syren legges til bufferen, bufferen til å spille sin egen alkaliske, og virkningen av syre, slik at graden av forsuring blir veldig sakte. Huminsyre er en slik buffer. Faktisk, humic syre stoffer i den sure jorden har en god ytelse, Humic Acid nøkkelen er at det kan chelat giftige aluminiumioner. Eksperimentelle data viser at surt jordaluminiuminnhold av overflødig, huminsyre kan pakkes inn i aluminiumioner, slik at aluminium og plantekontakt, Humic Acid av samme grunn er det tungmetaller som bly og kadmium, huminsyre, slik at den er unik Bli jord motgift.