Hjem > Nyheter > Innhold

Humic Acid Material Composition

Jul 03, 2017

Huminsyre (Humic Acid, forkortet HA), anses generelt for å være en gruppe av aromatisk struktur, typen av lignende amorfe sure stofferblanding. Huminsyre er en slags naturlig organisk makromolekylpolymer som dekomponeres og syntetiseres av mikroorganismer og geokjemisk virkning. Humic Acid Det består hovedsakelig av karbon, hydrogen, oksygen, nitrogen, fosfor, svovel og andre elementer. Sammensetning inneholder dessuten også en liten mengde kalsium, magnesium, jern, silisium og andre elementer. Molekylær struktur er svært kompleks, med aromatisk kjerne som hovedkropp, med en rekke funksjonelle grupper, hovedsakelig hydroksyl, fenolisk hydroksyl, huminsyre kinon, alkoholhydroksyl, ikke-kinokarbon, metoksy og så videre. Huminsyre blir ofte referert til som huminsyre, inkluderer også fulvinsyre (fonetisk fulvinsyre).

Huminsyre er brun til svart løspulver, Humansyreoppløselig i sterk alkalisk og etylendiamin og andre nitrogenholdige polare organiske løsningsmidler. Fulvinsyre oppløselig i vann og alkalisk, sur løsning og etanol og andre organiske løsningsmidler. Huminsyre har kjennetegn ved kolloidkjemi, overflateaktivitet, svak surhet og syrefunksjonelle grupper, ionbytter, kompleks chelatering, redoks, kjemisk stabilitet, Humic Acid photodegradation, kjemisk modifikasjon og så videre, men har også biologisk aktivitet.

Humic syrer er mye funnet i jord, kull, vann og andre naturlige omgivelser. Naturlig humus syre kan deles inn i jord humic syre, kull humic syre, vann humic syre og så videre. Humic Acid Da huminsyren har en spesiell funksjon, i sanden kontroll, jordforbedring, urban kloakkbehandling, økologisk landbruk konstruksjon, grønn landbruksproduksjon, utvikling av narkotika og helsevesenet produkter og så spiller sin unike rolle. Huminsyrer i miljøet i det vanlige er den biologiske og menneskelige helse fra den beskyttende effekten, Humic Acid, men det er viss toksisitet og patogene faktorer, må være rasjonell bruk. I dag i fruktindustrien for å utvikle de viktigste produktene er gjødsel, plantevernmidler, vannholdende middel.

Med den globale gjødselsindustrien, spesielt oppgraderingen av gjødselindustriens behov, huminsyre som et viktig organisk råmateriale og grønn gjødsel, Humic Acid er utviklingen mer og mer oppmerksomhet av fruktindustrien. I dag er markedet sirkulasjon av humic syre gjødsel relatert til solid, flytende to kategorier.

Humic acid gjødsel kan øke økonomiske avlinger med 15-30%, mens betydelig bedre kvaliteten på landbruksprodukter. Reduser innholdet av visse tungmetaller, nitrater, nitrater, resterende pesticider og andre skadelige stoffer. Frukt anvendelse av humic syre gjødsel, Humic Acid kan forbedre kvaliteten fruktfrekvens, fruktoppløselige faste stoffer kan økes med 1-2%, tung farge er god, sterk smak, Humic Acid frukt en stor. Huminsyre som fruktgjødsel har hovedsakelig følgende funksjoner:

① øke jordnæringen. Myresyre i jorden gjennom adsorpsjon, kompleksdannelse, chelatering, ionbytter og andre effekter, eller indirekte gjennom aktiveringen eller slik at jordens enzymer, Humic Acid Nutrient Enrichment Capacity, kan beskytte og lagre næringsstoffer. Det spiller en viktig rolle i dannelsen av nitrogenkilder, fastsetter nitrogen i atmosfæren, fremmer oppløsningen av uoppløselig fosfor og kalium, reduserer tapet av forskjellige næringsstoffer, og fremmer dannelsen av uorganiske komponenter i forskjellige bergarter eller mineraler. Oppløses gradvis.

② forbedre jordens fysiske struktur. Huminsyre Geleringsegenskapene til huminsyre forårsaker at jordpartiklene binder seg til hverandre for å danne stabile aggregater, som fremmer dannelsen av jordaggregater. Huminsyre kan gjøre jordfargen dypere, bidrar til absorpsjon av solstråling for å forbedre jordtemperaturen.

③ forbedre jordens fuktighetsinnhold. Humic Acid Humic acid kan øke jordens vannholdingskapasitet på 5 til 10 ganger.

④ forbedret jord. Humic acid struktur er svak syre - alkalisk system, jordens surhet og alkalitet har evnen til å justere og buffer, men også forbedre jordens kation utveksling kapasitet, redusere jord saltinnhold.

⑤ fremme jordmikrobiell aktivitet. Humic Acid For aktiviteter av jordmikrober å gi den viktigste energikilden, forbedre jordens mikrobielle grupper, egnet for vekst og reproduksjon av gunstige bakterier.

⑥ redusere jordforurensning. Humic Acid Jordforurensning med buffer, demping. Huminsyre Som kan hemme aktiviteten til nitrifiserende bakterier og denitrifiserende bakterier i jord og redusere omdannelsen av ammoniumnitrogen til nitratkvot. Og dannelsen av en liten mengde tungmetaller i jorda er vanskelig å inneholde makromolekylære chelater, noe som reduserer forurensning av tungmetaller.