Hjem > Nyheter > Innhold

Huminsyre er avhengig av kondisjonering

Sep 29, 2017

Hvis jorda er bare liten sand og vann, så er sanden lett å løsne seg. Huminsyre er limet som ikke oppløses i sand. Hvis vann injiseres i sanden, blir huminsyre enten temperaturen stiger, vannet fordampes raskt; eller vannet vil raskt sippe. Humic Acid Men hvis huminsyre blir tilsatt til sand og vann, reduseres fordampningen av vann på den ene siden og på den andre siden reduserer fuktighetstapet, spesielt vannmolekyler som er dypt kompatible med huminsyre. Hvis samme mengde sand og humic syreblanding, Humic Acid, kan blandingen ikke bare absorbere mer vann, og vann er ikke lett å tape. Huminsyre kan gjøre jorda til å danne en viss støttekraft, støtte vekstvekst. Så, humic acid er jordholdningsmiddelet.

Huminsyre har en sterk chelaterende evne til å chelatere nesten alle næringsstoffene som trengs for plantevekst. For eksempel er det mange karbonationer i jorda. Kalsiumioner som kreves for plantevekst, blir lett tiltrukket av karbonationer. Kalsiumkarbonatdannelsen, men hvis det er en humørsyre situasjon, er ikke det samme, vil humørsyre være fastlåste kalsiumioner for å hindre det og karbonationer i kontakt, så kalsium ioner vil ikke bli løst, Humic Acid-frie kalsiumioner Vil være planteabsorpsjon, øke kalsiumet som trengs for plantevekst. Tilsvarende er det andre næringsstoffer, som magnesiumsink.

I de siste årene, overdreven bruk av jordbruksgjødsel, jord er ikke forsuring er salinisering. Syr for å stole på alkalien for å nøytralisere alkalien for å stole på syre til kondisjonering. I kjemiske eksperimenter er det en klasse av stoffer som kalles "pH buffer", bufferen både naturen av syren, huminsyre og naturen til basen. Når syren legges til bufferen, bufferen til å spille sin egen alkaliske, og virkningen av syre, slik at graden av forsuring blir veldig sakte. Huminsyre er en slik buffer. Faktisk har humane syre stoffer i den sure jorda en god ytelse, nøkkelen er at den kan chelatere giftige aluminiumioner. Eksperimentelle data viser at surt jordaluminiuminnhold av overflødig, huminsyre kan pakkes inn i aluminiumioner, slik at aluminium og plantekontakt, av samme grunn det er tungmetaller som bly og kadmium, huminsyre, slik at den unike naturen blir en jord motgift.

Hvis vi bare forbedrer saltholdig jord, kan direkte anvendelse av huminsyre råmateriale pulver være, men må være gratis råvarer som inneholder humant syre Caixing, Humic Acid med høyt kalsium og magnesium humic acid kull, rollen er ikke stor;

Hvis vi ønsker å bruke gjødsel, i henhold til forskjellige perioder, bruk av huminsyre salte, som humant syre kalium eller ammonium humate, eller valget av fulvic syre produkter;

Hvis avlingsøkonomien er relativt høy verdi, kan Humic Acid velge bedre absorpsjon av fulvinsyreprodukter, for eksempel frukt og grønnsaker i perioden med valg av kaliumvolvat.