Hjem > Nyheter > Innhold

Huminsyre Den beste effekten

Aug 02, 2017

Først er humic syre gjødsel valgt i henhold til søknadsmetoden. Hvis det brukes som impuls, drypp vanning eller bladspraying, anbefales det å benytte kalium humat, Humic Acid ammonium humate eller fulvic acid, ammonium fenvalerate. Hvis det brukes humant syre, anbefales det å velge ammonium humant syre eller ammoniumnitrat humat og annen gjødsel. Søknaden bør være oppmerksom på at den er begravet i jorda fordi humpsyreammonium og ammoniumbikarbonat er et produkt av kombinasjon, Humic Acid lett å fordampe, Shi eller bladspray. I tillegg må du ikke administrere natrium humat i jord med høy pH (saltvann).

For det andre, etter avlinger preferanser og vekst noder velger humic syre gjødsel. For eksempel på frukttrær legger vekten på befruktning i fall av gjødsel, potash gjødsel, Humic Acid vår befruktning fokus på nitrogen gjødsel, spiring differensiering fokus på fosfat gjødsel og potash gjødsel, til frukt utvidelse perioden må fokusere på nitrogen gjødsel, Humic Acid potash gjødsel, kalsium gjødsel og mikro-gjødsel. I tillegg, men også med preferanser av avlinger befruktning. For eksempel er frukttrær, auberginegrønnsaker, tobakk, sukkerrør osv. Hei kaliumavlinger, Humic Acid, den beste applikasjonen av kalium humat gjødsel.

Til slutt velges humic acid gjødsel basert på avlingskategori og pris. Humic Acid Humic acid gjødsel i henhold til type og mengde næringsstoffer er delt inn i humic acid element gjødsel, humic acid compound (blandet) gjødsel, humic acid organisk gjødsel, humic acid organisk - uorganisk sammensatt gjødsel, humic syre spor gjødsel.

For vegetabilske og frukttrær kan du velge humørsyre organisk gjødsel, humørsyre organisk - uorganisk sammensatt gjødsel eller humic acid sporstoffer i gjødsel, Humic Acid disse gjødselene, bruk av huminsyre, i det organiske stoffet kan nå 20% til 45%, kan effektivt forbedre avlingen smak og farge. Hvis det brukes som sprøyte- eller løvsprøyt, anbefales det å velge humørsyre eller fulvinsyreholdig vannoppløselig gjødsel, selv om de høyere prisene på disse gjødselene, men rask, effektiv og derfor brukes til høyere verdi av økonomiske avlinger. Selv om myrsyre kan brukes i hele vekstperioden av beskjæringen, Humic Acid, men av økonomiske grunner, etter avlingen transplantasjon, før blomsten, svulme, slå farge fire nøkkelperioder av hver impuls 1 ~ 2 ganger, hevelse og farge Kombinert med sprøyteffekten blir bedre.

Fra Ming-dynastiet Li Shizhen's "Compendium of Materia Medica" i "Wu Jin San", har det humørsyrematerialet vært menneskelig anvendelse har vært 400 års historie, i landet ble huminsyre funnet og ekstrahert fra en full 220 år . For tiden har verden publisert direkte eller indirekte anvendelse av humic acid substances 70 kategorier, ettersom organiske råvarer har vært mye brukt innen landbruk, skogbruk, husdyrhold, vice, fiske, petroleum, kjemikalier, byggematerialer, lett industri, medisin, Humic Syr miljøvern Mange felt. I dag er de viktigste produktene for landbruksproduksjon: fulvic syre organisk - uorganisk gjødsel og fulvic syre som råvarer av pakken gjødsel Kamei bonus, Jinli, fortjeneste, plantehormoner, humic Acid jordendringer, tørke midler, plantevernmidler av Slike som midler.

Huminsyre er en slags naturlig organisk materiale. Det er et produkt av gammel plante som nedbryter og syntetiserer mikroorganismer. Den har svak surhet, vannabsorpsjon, huminsyre kolloid, adsorpsjon, ionbytter, kompleksdannelse, redoks og fysiologisk aktivitet. Vente. I henhold til størrelsen og oppløseligheten av huminsyre molekylvekt, delt inn i fulvinsyre, saltsyre og svart fulvinsyre. Humic Acid Fulvic acid er preget av sine små molekylvekt, sure grupper, oppløselige i syre, alkali og vann, som er lett å være planteabsorpsjonsegenskaper, mye brukt i landbruksproduksjon. Biokjemisk fulvinsyre blir renset etter grundig gjæring av fulvinsyre, som i tillegg til å inneholde fulvinsyre, Humic Acid, men inneholder også 17 typer aminosyrer, proteiner, nukleinsyrer, vitaminer, sukkerarter, en rekke enzymer, en rekke mikronæringsstoffer .

Huminsyre er en tradisjonell kinesisk medisin, Humic Acid rollen som mest ikke sterk, selv om den raske effekten, men det meste sakte, den viktigste mykningen av plantekondisjoneringen, etterlater balansen mellom yin og yang, for å oppnå behandling av sykdom og forbedre plante vitalitet og immunitet