Hjem > Nyheter > Innhold

Humic Acid Formasjonen av strukturen

Oct 27, 2017

Den viktigste bruken av humic syre produkter i landbruket

1, kan fremme celle divisjon og vekst for å stimulere avlingen for å slå rot, Humic Acid kan brukes som et naturlig rødpudder, kan også brukes til frø dressing og dip root bruk.

2, kan i stor grad forbedre avlingen sukker innhold, slik at avlinger med anti-forringende evne til å forhindre rot, rot rot, redusere skadedyr og sykdommer, redusere plantebladet stomatal åpningsstyrke, Humic Acid redusere bladtranspirasjon, slik at vannet til forbedre situasjonen, er en naturlig sterk tørke resistens agent.

3, for å forbedre jordens struktur, fremme dannelsen av jord aggregat struktur, akselerere dekomponering av organisk materiale konvertering, spesielt for langvarig engangsbruk av kjemisk gjødsel, Humic Acid maskin reparasjon, dyrket jord forårsaket av betydelig jordforbedring effekt.

4, nøytralisere jordens pH, for å forene jorden PH verdi, Humic Acid øke sporstoffer fra roten til bladene eller andre deler av driften av antall akselerert metabolisme av primærprodukt absorpsjon, og dermed øke kvaliteten på landbruksprodukter .

1, brikettbinder. Legg til en liten mengde god korn, Humic Acid god overflatefordeling, slik at briketten har nok varm og kald styrke og stabilitet.

2, keramiske tilsetningsstoffer. Kan forbedre den keramiske billetstyrken på ca 80%, plastisitetsindeks på 40% eller mer, kan øke slam, glasuroppslemningstrøm på mer enn 50%, er en god gelant, Humic Acid for å forbedre den grønne kroppen av blå blomster og dens absorpsjonskapasitet av glasur

3, olje boring hjelpemidler. Kan forbedre smøring av veggen, Humic Acid anti-collapse plugging effekt er betydelig.

4, kan brukes som fôr, medisinske tilsetningsstoffer, kjele vaskemidler og vannkvalitetsstabilisator.

Huminsyre er en blanding av naturlige organiske makromolekylære forbindelser. Vesentlig tilstedeværende i naturen er andelen av huminsyre i jorden den største, jordmolekylære syre er fysisk-kjemisk heterogen kompleks blanding av molekylvekt er polydisperse, blandingen er naturlig, humansyre høy molekylvekt, gul til svart, amorf, kolloidal, fett og aromatisk organisk polyelektrolytsammensetning, kan ikke bruke en enkelt kjemisk struktur som.

1, hele prosessen med grønn mat, kvalitetskontroll teknologi system, hele har nådd EU, USA, Japan og andre utviklede land, mat kvalitet og sikkerhet standarder, har vært i internasjonale standarder, men hvordan å produsere grønn og trygg mat, det grunnleggende problemet ligger i hvordan man skal overvinne og for å forhindre problemet med jordforurensning. Fra fertiliseringsperspektivet må vi følge kombinasjonen av organiske og uorganiske gjødsel, Humic Acid, bruk av huminsyre gjødsel er det eneste valget, humic syre og gjødsel kan kombineres for å oppnå 1 +1> 2 integrert effekt.

2, et stort antall studier har vist at huminsyre er en venn av uorganiske gjødsel, nitrogen gjødsel er det sakte frigjøringsmiddel og stabilisator, Humic Acid fosfatgjødsel synergist, potash beskyttelse agent, er sporelementet av regulator og chelaterende agent, Syr har en betydelig synergistisk effekt på gjødsel, er verdens gjødsel i Everest.

3, den fremtidige utviklingsmåten for humic acid gjødsel er: intelligent, Humic Acid profesjonell, kompositt, langsiktig, granulær og regional idiot fett.

Det kan sees at utvikling og anvendelse av humørsyre gjødsel er brede utsikter. Bare humic syre gjødsel kan brukes til å realisere grønting av landbruksgjødsel for å fremme og fremme produksjon og utvikling av grønne landbruksprodukter.