Hjem > Nyheter > Innhold

Humic Acid Variety Of Species

Oct 09, 2017

Huminsyrer er forskjellige. Naturlig humant syre er hovedsakelig dyr og dyrrester etter mikrobiell nedbrytning av dannelsen av organisk materiale, vanlig i jord, torv og forvitret kull, veksten av planter og jordøkosystem spiller en viktig rolle.

Humic acid gjødsel spiller en viktig rolle i huminsyre, etterfulgt av noen store, spor, mikrobielle og andre næringsstoffer. Humic acid kompleks struktur og egenskaper, naturlig bestemt å humic syre gjødsel er en multi-funksjonell organisk gjødsel. Blant dem er forbedringen av jordegenskaper en av de viktigste rollene som huminsyre.

Forbedret sur jord og saltvann jord

Den samlede strukturen er grunnlaget for jordens fruktbarhet. Lokal anvendelse av humic syre gjødsel viste at humic syre gjødsel kan øke jord aggregat struktur. Ifølge kinesisk vitenskapsakademi Shenyang økologisk søknad test, bruk av humic syre gjødsel jord vann stabile aggregater økte med 10% til 20%; anvendelsen av bio-humic syre sammensatt gjødsel test, jordvann stabil aggregat struktur økte også betydelig. Etter bruk av gjødsel, jord løs, sterk plantevekst, forbedret jordmotstand.

Den viktigste bruken av humic syre produkter i landbruket

1, kan fremme celle divisjon og vekst for å stimulere avlingen for å slå rot, kan brukes som et naturlig rødpudder, kan også brukes til frø dressing og dip root bruk.

2, kan i stor grad forbedre avlingen sukkerinnhold, slik at avlinger med anti-forringende evne til å forhindre rot, rotrot, redusere skadedyr og sykdommer, redusere plantebladets stomatalåpningsstyrke, reduser bladtranspirasjon, slik at vannet til å forbedre situasjon, er en naturlig sterk tørke resistens agent.

3, for å forbedre jordens struktur, fremme dannelsen av jord aggregat struktur, akselerere dekomponering av organisk materiale konvertering, spesielt for langsiktig engangsbruk av kjemisk gjødsel, maskin reparasjon, dyrkbare jord forårsaket av betydelig jordforbedring effekt.

4, nøytralisere jordens pH, for å forene jorden PH verdi, øke sporstoffer fra roten til bladene eller andre deler av driften av antall akselerert metabolisme av primærprodukt absorpsjon, og dermed øke kvaliteten på landbruksprodukter.

Humic acid produkter er hovedbruk i industrien

1, brikettbinder. Legg til en liten mengde god korn, god overflatefordeling, slik at briketten har nok varm og kald styrke og stabilitet.

2, keramiske tilsetningsstoffer. Kan forbedre den keramiske billettstyrken på ca 80%, plastisitetsindeks på 40% eller mer, kan øke slammet, glasuroppslemmestrømmen på mer enn 50%, er en god gelant, for å forbedre den grønne kroppen av blå blomster og dets absorpsjonsevne av glasur

3, olje boring hjelpemidler. Kan forbedre smøring av veggen, anti-kollaps plugging effekten er betydelig.

4, kan brukes som fôr, medisinske tilsetningsstoffer, kjele vaskemidler og vannkvalitetsstabilisator.