Hjem > Nyheter > Innhold

Kalium Humat Action

Sep 25, 2017

Kaliumhydroksidets rolle:

1. Uorganisk industri brukes til å produsere kalium, som kaliumpermanganat, kaliumnitrit, dikaliumfosfat, etc.

2. Den daglige kjemiske industrien brukes som råmateriale for å lage potash såpe, vaske såpe, myk såpe, snøkrem, kaldkrem, sjampo og så videre. Den farmasøytiske industrien brukes til å lage råvarer som progesteron og vanillin.

3. Fargestoffindustrien brukes til å lage melaminfarger

4. Batteriindustrien brukes til å lage alkaliske batterier. [4] brukes som tørkemiddel, absorberende, brukes til å lage potash såpe, oksalsyre og forskjellige typer kaliumsalt, og brukes til galvanisering, gravering, litografi etc. Det brukes hovedsakelig som råmateriale til potashproduksjon, for eksempel kaliumpermanganat og kaliumkarbonat.

5. I elektrokjemisk industri, for galvanisering, gravering, etc. I tekstilindustrien brukes den til farging, bleking og mercerisering, og brukes som hovedråmateriale for fremstilling av kunstfibre og polyesterfibre.

Kaliumhydroksyd: Kaliumhydroksyd (kjemisk: KOH, type: 56.11) Hvitt pulver eller flakfast stoff. Smeltepunkt på 360 ~ 406 ° C, kokepunkt 1320-1324, relativ tetthet på 2,044 g / cm, flammepunkt 52 ° F, brytningsindeks n20 / D1.421, damptrykk 1 MMHG (719 ° C). Det er svært alkalisk og etsende. Lett å absorbere fuktighet i luft og fuktighet, absorbere karbondioksid og bli kaliumkarbonat. Oppløst i ca. 0,6 porsjoner varmt vann, 0,9 i kaldt vann, 3 etanol og 2,5 glyserin. Når det oppløses i vann, alkohol eller behandles med syre, produseres en stor mengde varme.

Rolle: Uorganisk industri brukes til å produsere kalium, som kaliumpermanganat, kaliumnitrit, dikaliumfosfat, etc. Den daglige kjemiske industrien brukes som råmateriale for å lage potash såpe, vaske såpe, myk såpe, snøkrem, kaldkrem, sjampo og så videre. Den farmasøytiske industrien brukes til å lage råvarer som progesteron og vanillin. Fargestoffindustrien brukes til å lage melaminfarger. Batteriindustrien brukes til å lage alkaliske batterier.

Programfelt

1. Brukes som tørkemiddel og absorberende, brukes til å lage oksalsyre og forskjellige typer kaliumsalt, og brukes til galvanisering, gravering, litografi etc.

2. Brukes hovedsakelig som råmaterialer for potashproduksjon, som kaliumpermanganat og kaliumkarbonat. I farmasøytisk industri brukes den til å produsere kaliumbor hydrogen, antistoff, salisylsyre, propionat, etc. Brukes i lett industri for å produsere potash såpe, alkaliske batterier, kosmetikk (for eksempel kald krem, kremer og sjampo). I farvestoffindustrien brukes den til å produsere MVA-farger, som reduksjon av blå RSN. I elektrokjemisk industri, for galvanisering, gravering, etc. I tekstilindustrien brukes den til farging, bleking og mercerisering, og brukes som hovedråmateriale for fremstilling av kunstfibre og polyesterfibre. I tillegg brukes den i metallurgisk oppvarmingsmiddel og avfetting av lær.

3. Grunnleggende kjemiske råvarer for farmasøytisk og daglig kjemisk industri.

4. Brukes som absorberende for analytiske reagenser, forseglingsreagenser, karbondioksid og vann.

5. Den daglige kjemiske industrien brukes som råmateriale for vasking og vasking av såpe, myk såpe, snøkrem, kaldkrem, sjampo og så videre. Den farmasøytiske industrien brukes til å lage råvarer som progesteron og vanillin. Fargestoffindustrien brukes til å lage melaminfarger. Batteriindustrien brukes til å lage alkaliske batterier

Innholdsanalyse

Nøyaktig nevnte prøve er ca. 1,5 g, oppløselig i 40 ml nytt koke- og kjølevann, kaldt til 15 ℃, med fenolftalein-testløsning (TS-167) flere dråper, med 1 mol / L syre titrering. Når rosa forsvinner, registrer mengden syre som forbrukes, tilsett methyl oransje testløsning (TS-148), og fortsett titrering til rosa er konstant. Legg inn det totale volumet av syrer som kreves for titrering. Hver Ml på 1 mol / l svovelsyre er ekvivalent med 56.11 mg av total alkalitet (KOH).