Hjem > Nyheter > Innhold

Kalium Humat Alkalisk og Etsende

Jun 20, 2017

Kaliumhydroksyd (kjemisk formel: KOH, mengde: 56.11) hvitt pulver eller flakket faststoff. Smeltepunkt på 360 ~ 406 ° C, kokepunktet 1320 ~ 1324 ° C, Kalium Humate den relative tettheten på 2,044g / cm3, flammepunktet 52 ° F, brytningsindeks n20 / D1.421, damptrykk 1mmHg (719 ° C) . Med sterk alkalisk og etsende. Lett å absorbere fuktighet i luft og deliquescence, absorpsjon av karbondioksid fra kaliumkarbonat. Oppløst i ca. 0,6 deler varmt vann, 0,9 deler kaldt vann, 3 deler etanol og 2,5 deler glyserol. Når det oppløses i vann, gir alkohol eller med syrebehandling mye varme. PH i 0,1 mol / L oppløsningen var 13,5. Mellom toksisk, halv dødelig dose (rotte, oralt) 1230 mg / kg. Løselig i etanol, lettoppløselig i eter. Har en veldig sterk alkalisk og etsende, Kalium Humate sin natur og kaustisk soda lignende.

1, brukt som tørkemiddel, absorberende, for produksjon av oksalsyre og en rekke kalium, men også for galvanisering, skulptur, litografi og så videre.

2, hovedsakelig brukt til produksjon av råvarer som kalium, som kaliumpermanganat, kaliumkarbonat og så videre. I farmasøytisk industri, for produksjon av kaliumbor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat og så videre. I lysindustrien for produksjon av kalium såpe, alkaliske batterier, kosmetikk (for eksempel kald krem, krem ​​og sjampo). I fargestoffindustrien, Kalium Humate for produksjon av fargestoffer, for eksempel å redusere blå RSN og så videre. I elektrokjemisk industri, for galvanisering, skulptur og så videre. I tekstilindustrien, for trykking og farging, bleking og mercerising, og et stort antall brukt til fremstilling av kunstige fibre, polyesterfiberhovedråvarer. I tillegg er den også brukt til metallurgiske ovner og skinn avfetting og så videre.

3, kjemiske råvarer, for medisin, husholdnings kjemikalier og så videre.

4, brukt som analytiske reagenser, kalium humat-forseglingsreagenser, karbondioksid og fuktighetsabsorber.

5, kjemisk industri for produksjon av vask såpe, sjampo såpe, krem, krem, krem, sjampo og andre råvarer. Den farmasøytiske industrien for fremstilling av progesteron, vanillin og andre råvarer. Fargestoffindustrien brukes til å lage melaminfarger. Batteriindustrien brukes til å lage alkaliske batterier.

Organisasjonen har en brennende effekt, Kalium Humate kan oppløse proteinet, dannelsen av alkalisk denaturert protein. Løsning eller støv sprutet på huden, spesielt sprutet i slimhinnen, kan produsere mykt skur. Jo høyere løsningen konsentrasjonen er, desto høyere temperatur, jo sterkere effekten. Sprutt i øyet, kan ikke bare skade hornhinnen, men også gjøre øyet dypt vevskader.

Maksimum tillatt konsentrasjon er 0,5 mg / m. Arbeidet bør forhindres i å berøre huden og øynene, for eksempel ved utilsiktet berøring, vannet kan vaskes skadede deler og deretter våt med 5% eddiksyre, vinsyre, saltsyre eller sitronsyreoppløsning; Kalium Humat som for eksempel spruting av øynene, påføring av vann eller saltvann forsiktig Langsom vask 10-30 minutter, og klikk deretter på 2% av karnivakainen eller 0,5% av kardainoppløsningen. Drift bør bæres av stoffet i det generelle arbeidstøyet, iført gummihansker, mansjetter, forklær, slitasjesko og andre arbeidsforsikringsprodukter, hendene skal være belagt med nøytral og hydrofob salve.