Hjem > Nyheter > Innhold

Kalium Humate Effect

Oct 26, 2017

Grunnleggende bruksområder av kaliumhydroksyd: Uorganisk industri brukes som råmateriale for produksjon av kaliumsalter, som hydrogenfosfat, to kalium osv. Kemisk industri brukte seg til å lage såpe, såpe og kalium Vask sjampo, såpe, krem , krem, sjampo og andre råvarer. Den farmasøytiske industrien brukes til å lage vanillin og andre råvarer. Fargestoffindustrien brukes til å lage fargestoffer. Batteriindustrien brukes til produksjon av alkaliske batterier.

Kaliumhydroksyd brukes som tørkemiddel, sorbent, brukt til å fremstille kaliumsåpe, oksalsyre og forskjellige salt, også brukt ved galvanisering, gravering, litografi, etc .; Kalium brukes hovedsakelig til produksjon av råvarer, for eksempel kaliumkarbonat osv. I farmasøytisk industri, for produksjon av kaliumborhydrid, spironolakton, batylalkohol og testosteron propionat. For produksjon av kalium såpe, alkalisk batteri, kosmetikk i lett industri (som krem, krem ​​og sjampo). I farvestoffindustrien, brukt til fremstilling av reduserte fargestoffer, som redusert blå, RSN, etc ..

Kaliumhydroksyd brukes i elektrokjemisk industri for galvanisering, gravering mv. I tekstilindustrien, brukt til trykking og farging, bleking og mercerisering, og mye brukt som hovedråmateriale for fremstilling av syntetiske fibre og polyesterfibre. I tillegg brukes den også i metallurgi, oppvarmingsmiddel og avfetting av lær. Kjemisk grunnleggende råmateriale, brukt i medisin, daglig kjemisk industri, osv. Et absorberende middel som brukes som et analytisk reagens, et forseglingsreagens, karbondioksid og fuktighet, og også i farmasøytisk industri.

Hva er rollen som kaliumhydroksid

1 kaliumhydroksyd brukt som tørkemiddel og absorberende for oksalsyre og forskjellige kaliumsalter, men også for galvanisering, skulptur, Shi Yin og så videre.

2, hovedsakelig brukt til potash produksjon av råvarer, for eksempel kaliumpermanganat, kaliumkarbonat osv. I farmasøytisk industri, for produksjon av kaliumborhydrid, spironolakton, batylalkohol, testosteron propionat. For produksjon av kalium såpe, alkalisk batteri, kosmetikk i lett industri (som krem, krem ​​og sjampo). I farvestoffindustrien, som brukes til fremstilling av reduserte fargestoffer, for eksempel redusert blå, RSN osv. I elektrokjemisk industri, brukt i galvanisering, gravering, etc. I tekstilindustrien, brukt til trykking og farging, bleking og mercerisering , og mye brukt som det viktigste råmaterialet for å lage syntetiske fibre og polyesterfibre. I tillegg brukes den også i metallurgi, oppvarmingsmiddel og avfetting av lær.

3. Grunnleggende kjemiske råvarer, brukt i medisin, daglig kjemisk industri, etc ..

4. Brukes som absorberende for analytiske reagenser, forseglingsreagenser, karbondioksid og vann.

5, daglig kjemisk industri pleide å lage såpe, sjampo og vaske såpe, krem, krem, sjampo og andre råvarer. Legemiddelindustrien brukes til å lage progesteron, vanillin og andre råvarer. Fargestoffindustrien brukes til fremstilling av melaminfarger. Batteriindustrien brukes til produksjon av alkaliske batterier.