Hjem > Nyheter > Innhold

Kalium Humat produksjon av råmaterialer

Sep 22, 2017

Alkalisk brannskade mekanisme er alkalien av vannabsorpsjon, slik at lokal celle dehydrering, alkali og vevsprotein for å danne alkali-denaturert proteinkompleks, kalium Humat forseglet fettvev, kalium Humat-forsegling av varmen, kan forårsake dyp vev å fortsette å skade. Siden det alkali-denaturerte proteinkomplekset er oppløselig, kan alkaliioner videre penetreres inn i dypvevet og forårsake skade.

Caustiske alkaliske brannskader er vanligvis dype i mer enn to grader, Kalium Humate stikker voldsomt. Oppløsning av såret for å fortsette å fordyre såret, scab soft, var klebrig "soap-like" eller "rotte tofu" -lignende endringer, lett å komplisert etter infeksjonssår sepsis. Nagelkontakt med kaustisk alkali blir tynnere, tap av glans, slik at neglen flatt og til og med skje. Tynn løsning kan gjøre huden tørr, chapped, smelting. Caustisk damp på øynene og øvre luftveiene irritasjon sterk, kan forårsake brannskader i øyne og øvre luftveier.

1, brukt som tørkemiddel, absorberende, for produksjon av oksalsyre og en rekke kalium, men også for galvanisering, skulptur, litografi og så videre.

2, hovedsakelig brukt for produksjon av råvarer som kalium, kalium humat som kaliumpermanganat, kaliumkarbonat og så videre. I farmasøytisk industri, for produksjon av kaliumbor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat og så videre. I lysindustrien for produksjon av kalium såpe, alkaliske batterier, kosmetikk (for eksempel kald krem, krem ​​og sjampo). I fargestoffindustrien, for produksjon av fargestoffer, for eksempel å redusere blå RSN og så videre. I elektrokjemisk industri, for galvanisering, skulptur og så videre. I tekstilindustrien, for trykking og farging, bleking og mercerisering, Kalium Humate og et stort antall brukt til fremstilling av kunstige fibre, polyesterfiberhovedråvarer. I tillegg er den også brukt til metallurgiske ovner og skinn avfetting og så videre.

3, kjemiske råvarer, for medisin, husholdnings kjemikalier og så videre.

4, brukt som analytiske reagenser, kalium humat-forseglingsreagenser, karbondioksid og fuktighetsabsorber.

5, kjemisk industri for produksjon av vaske såpe, kalium humat sjampo myk såpe, krem, kald krem, sjampo og andre råvarer. Kalium Humate Den farmasøytiske industrien for produksjon av progesteron, vanillin og andre råvarer. Fargestoffindustrien brukes til å lage melaminfarger. Batteriindustrien brukes til å lage alkaliske batterier.