Hjem > Nyheter > Innhold

Kalium Humat Vannabsorpsjon

Jun 06, 2017

Kalium Humate Mekanismen med alkaliske brannskader er at alkalien har vannabsorpsjon, noe som får de lokale cellene til å dehydrere, alkali-ionet og vevsproteinet danner det alkali-denaturerte proteinkomplekset, Kalium Humate, forseglings adiposevevet, kalium humat, den varme som produseres Under forsapning kan dypvev fortsette å skade. Fordi det alkali-denaturerte proteinkomplekset er oppløselig, kan alkali-ioner trenge inn i dypvevet ytterligere og forårsake skade.

Caustisk brennedybde er vanligvis mer enn to grader dyp, skarp smerte. Den oppløste nekrose fører til at såret fortsetter å utdype, den brente skuren er myk, ser den klissete glatte "såpelignende" eller "rotte bønnebukken" forandring etter at infeksjonen er lett samtidig med sår sepsis. Spikerkontakt med kaustikken blir tynnere, Kalium Humat-tap av glans, slik at neglen flater til nøkkelen. Kontakt av fortynnet løsning kan gjøre huden tørr, chapped og smelting. Caustisk øye med øye med øye og øvre luftveier er sterk og kan forårsake økt og øvre luftveier.

Kaliumhydroksid (kjemisk: Koh, type: 56.11) hvitt pulver eller flakket faststoff. Smeltepunkt 360, kokepunkt 1320, relativ tetthet 2.044, flammepunkt 52 ° F, Kalium Humat brytningsindeks N20 de 421, damptrykk 1mmHg (719 Shan). Sterk alkalisk og etsende. Det er veldig lett å absorbere fuktighet fra luften og absorbere karbondioksid i potash. Oppløselig i ca. 0,6 varmt vann, 0,9 kaldt vann, 3 etanol, 2,5 glyserin. En stor mengde varme produseres når den er oppløst i vann, alkohol eller syrebehandling. Ph av 0 1 Mol L-løsningen er 13,5. Middels gift, halv dødelig (rotte, munn) 1230m. Løselig i etanol, lettoppløselig i eter. Kalium Humat Det har svært sterke alkaliske og korroderende egenskaper og ligner på kaustisk soda.

1, brukt som tørkemiddel, absorberende, for produksjon av oksalsyre og en rekke potash, men også for galvanisering, gravering, litografi og så videre.

2, hovedsakelig brukt for potash produksjon av råvarer, for eksempel kaliumpermanganat, kaliumkarbonat og så videre. I farmasøytisk industri, produksjon av kalium, bor, spironolakton, leveralkohol, testosteron propionat. Brukes i lett industri for produksjon av kalium såper, alkaliske alkaliske batterier, kosmetikk (for eksempel kald, kremer og sjampo). I fargestoffindustrien, som brukes i produksjon av reduserende fargestoffer, som reduksjon av blå RSN. I elektrokjemisk industri, for galvanisering, gravering og så videre. I tekstilindustrien, brukt til trykking og farging, bleking og mercerizing, og et stort antall syntetiske fibre, polyesterfiberråvarer. I tillegg brukes også i metallurgisk oppvarming agent og skinn avfetting og så videre.

3, kjemiske grunnleggende råvarer, brukt i medisin, daglig kjemisk og så videre.

4, brukt som analytiske reagenser, kalium humat-forseglingsreagenser, karbondioksid og fuktabsorberende.

5. Den daglige kjemiske industrien brukes som råmateriale for å lage skittent såpe, sjampo, krem, kulde, sjampo, etc. Farmasøytisk industri brukes til fremstilling av flavonoider, vanillin og andre råvarer. Fargestoffindustrien brukes til å lage melaminfarger. Batteriindustrien brukes til å lage alkaliske batterier.