Hjem > Nyheter > Innhold

Kalium Humat Vannabsorpsjon

Jul 03, 2017

Kalium Humat Alkalisk brannskader mekanisme er alkalisk absorpsjon, slik at lokale celler dehydrering, alkaliske ioner og vev proteiner for å danne alkali-denaturert protein komplekser, kalium Humat forseglet fettvev, forsapning av varmen kan forårsake dyp vev å fortsette å skade. Siden det alkali-denaturerte proteinkomplekset er oppløselig, kan alkaliioner videre penetreres inn i dypvevet og forårsake skade.

Caustic burns er vanligvis dyp i dybden på mer enn to grader, stikkende voldelig. Oppløsning av såret for å fortsette å fordyre såret, scab soft, var klebrig "soap-like" eller "rotte tofu" -lignende endringer, lett å komplisert etter infeksjonssår sepsis. Nagelkontakt med kaustisk alkali blir tynnere, Kalium Humat-tap av glans, slik at neglen flatt og til og med skje. Tynn løsning kan gjøre huden tørr, chapped, smelting. Caustisk damp på øynene og øvre luftveiene irritasjon sterk, kan forårsake brannskader i øyne og øvre luftveier.

Uorganisk industri for produksjon av kalium, som kaliumpermanganat, kaliumnitritt, dikaliumhydrogenfosfat og andre råvarer. Kalium Humate Nissin brukes som råstoff for å lage kalium såpe, vask såpe, sjampo såpe, krem, krem, sjampo og så videre. Den farmasøytiske industrien for fremstilling av progesteron, vanillin og andre råvarer. Fargestoffindustrien brukes til å lage melaminfarger. Batteriindustrien brukes til å lage alkaliske batterier. Brukes som tørkemiddel, absorberende, Kalium Humate for produksjon av kalium såpe, oksalsyre og forskjellige kaliumsalt, men også for galvanisering, carving, litografi, etc .; hovedsakelig brukt til produksjon av kaliumsalt råvarer, for eksempel kaliumpermanganat, kaliumkarbonat. I farmasøytisk industri, for produksjon av kaliumbor, spironolakton, kalium humat heparan, progesteron og testosteron propionat. I lysindustrien for produksjon av kalium såpe, alkaliske batterier, kosmetikk (for eksempel kald krem, krem ​​og sjampo). I fargestoffindustrien, for produksjon av fargestoffer, for eksempel å redusere blå RSN og så videre. I elektrokjemisk industri, for galvanisering, skulptur og så videre. Kalium Humatat I tekstilindustrien, for utskrift og farging, bleking og mercerizing, og et stort antall brukt til fremstilling av kunstige fibre, polyesterfiber hovedråvarer. I tillegg er den også brukt til metallurgiske ovner og skinn avfetting og så videre. Kjemiske råvarer, for medisin, husholdnings kjemikalier og så videre. ; Brukes som analytiske reagenser, saponifiseringsreagenser, Kalium Humate karbondioksid og fuktighetsabsorberende stoffer, men også for farmasøytisk industri.

1, brukt som tørkemiddel, absorberende, for produksjon av oksalsyre og en rekke kalium, men også for galvanisering, skulptur, litografi

2, hovedsakelig brukt til produksjon av råvarer som kalium, som kaliumpermanganat, kaliumkarbonat og så videre. I farmasøytisk industri, for produksjon av kaliumbor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat og så videre. I lysindustrien for produksjon av kalium såpe, kaliumhydrat alkaliske batterier, kosmetikk (for eksempel kaldkrem, krem ​​og sjampo). I fargestoffindustrien, Kalium Humate for produksjon av fargestoffer, for eksempel å redusere blå RSN og så videre. I elektrokjemisk industri, for galvanisering, skulptur og så videre. I tekstilindustrien, for trykking og farging, bleking og mercerising, og et stort antall brukt til fremstilling av kunstige fibre, polyesterfiberhovedråvarer. Kalium Humate I tillegg er den også brukt til metallurgisk varmeovner og skinn avfetting og så videre.

3, kjemiske råvarer, for medisin, husholdnings kjemikalier og så videre.

4, brukt som analytiske reagenser, forseglingsreagenser, karbondioksid og fuktighetsabsorber.

5, kjemisk industri for produksjon av vask såpe, sjampo såpe, krem, krem, krem, sjampo og andre råvarer. Den farmasøytiske industrien for fremstilling av progesteron, vanillin og andre råvarer. Fargestoffindustrien brukes til å lage melaminfarger. Batteriindustrien brukes til å lage alkaliske batterier.