Hjem > Nyheter > Innhold

Kalium Humate, enten det er giftig

Nov 02, 2017

Kaliumhydroksid har en brennende effekt på vev, som kan oppløse proteiner og danne alkaliske denaturerte proteiner. Løsningen eller støvet sprutet på huden, spesielt på slimhinnen, noe som resulterer i myke skur. Jo høyere løsningskonsentrasjonen er, desto høyere temperatur er, desto sterkere er effekten. Sprut i øyet kan ikke bare skade hornhinnen, men også skade øyets dype vev.

Den høyeste tillatte konsentrasjonen var 0,5 mg / m. Arbeidet bør være å hindre at huden og øynene røres, hvis det kommer til skade ved skadet deler, som er tilgjengelig, vaskes i vann, og deretter komprimeres 5% eddiksyre, vinsyre, saltsyre eller sitronsyreoppløsning. slik som det menneskelige øyet sprut, brukt vann eller saltvann forsiktig langsomt vasket 10-30 minutter, og deretter inn i 2% eller 0,5% av novokain ropivacain løsningen. Når operasjonen skal være laget av robuste klutdresser, med gummihansker, ermer, forklær, gummistøvler og andre arbeidsmaterialer, bør hendene belegges med nøytral og hydrofob salve.

Kaliumhydroksidforanstaltninger: Hudkontakt: Fjern straks forurenset klær, skyll med mye vann i minst 15 minutter. Medisinsk behandling.

Øyekontakt: løft øyelokkene øyeblikkelig og skyll grundig med rikelig med rennende vann eller saltvann i minst 15 minutter. Medisinsk behandling.

Innånding: Røm raskt fra scenen til frisk luft. Hold luftveiene uhindret. Hvis pusten er vanskelig, gi oksygen. Ved åndedrettsstans utføres øyeblikkelig kunstig åndedrettsvern. Medisinsk behandling.

Svelging: Gurgle med vann, drikk melk eller egghvite. Medisinsk behandling.

Brannslukningsmetode: Bruk vann og sand for å lagre, men må forhindre at produktet spruter vann og forårsake brannskader.

Kaliumhydroksid til bruk og bruk

Uorganisk industri som brukes til produksjon av kaliumsalt, for eksempel kaliumpermanganat, kaliumnitrit, to kaliumhydrogenfosfat og andre råmaterialer. Den kjemiske industrien brukte seg til å lage såpe, såpe og kalium vaske sjampo myk såpe, krem, krem, sjampo og andre råvarer. Legemiddelindustrien brukes til å lage progesteron, vanillin og andre råvarer. Fargestoffindustrien brukes til å lage melaminfarger.

Batteriindustrien brukes til å lage alkaliske batterier. Brukes som tørkemiddel, sorbent, brukt til å fremstille kaliumsåpe, oksalsyre og forskjellige salt, også brukt i galvanisering, gravering, litografi, etc .; Kalium brukes hovedsakelig til produksjon av råvarer, for eksempel kaliumpermanganat, kaliumkarbonat osv. I farmasøytisk industri, for produksjon av kaliumborhydrid, spironolakton, batylalkohol, progesteron og testosteron propionat. For produksjon av kalium såpe, alkalisk batteri, kosmetikk i lett industri (som krem, krem ​​og sjampo).

I fargestoffindustrien brukes den til å produsere karbonfargestoffer, for eksempel karbonblå RSN osv. I elektrokjemisk industri brukes den til galvanisering, gravering og så videre. I tekstilindustrien brukes den til trykking, bleking og mercerisering, og brukes som hovedråmaterialet for kunstfiber og polyesterfibre. I tillegg er det også brukt i metallurgi oppvarmingsmiddel og skinn avfetting. Grunnleggende kjemiske råvarer, brukt i medisin, daglig kjemisk industri, etc. Absorbenter for analytiske reagenser, forseglingsreagenser, karbondioksid og vann, også brukt i farmasøytisk industri.